nyheter
2009-11-16

Ralph Lauren Polos är bra att ha på sig för några tillfällen

Om du vill göra en stil uttalande i sommar, jag föreslår att du går in för snygg, men ändå bekväma Ralph Lauren skjorta. Ralph Lauren är ett populärt varumärke i Amerika och är känd för att skapa snygga kläder som är utformade för att passa din storlek. Den bästa delen av dessa Ralph Lauren skjortor är att du inte behöver spendera en bomb för att titta på modet. Dessa är mycket prisvärd och kan passa varje budget.

Den Ralph Lauren har tillverkat tröja och skjortor i decennier och även nu fortsätter de att producera ny och förbättrad stil av pikétröjor av oöverträffad kvalitet. Ralph Lauren skjortor kommer i en rad olika stilar för att tillgodose din personlighet och jag är säker när du är köpa dessa Ralph Lauren skjortor, kommer du att göra en investering snarare än ett köp. Du kan gå för kragen stilen, som har en speciell design, som du säkert kommer att hitta fascinerande.

Oavsett om du njuter av din friluftsliv eller bara strosa ner en landsbygd körfält eller besöka en pub för en söndag lunch du kan alltid bära Ralph Lauren skjorta dam. Under dessa aktiviteter, kommer du säkert att kräva bekväma kläder som dessa. Att bygga upp en fin garderob är viktigt så att du har något att bära för alla tillfällen. Naturligtvis är det Ralph Lauren skjorta säkert kommer att bli en stapelvara i din garderob, men du kommer att upptäcka att det finns många stilar av RL skjortor tillgängliga.

En stil av Ralph Lauren Polo skjorta som varje man bör ha som en del av hans garderob är en solid klänning skjorta. Du bör ha flera Ralph Lauren klänning skjortor i solida färger, såsom vitt eller blått. Dessa Ralph Lauren skjortor är för mer formella evenemang eller de kan bäras för att arbeta. Ofta de är slitna med sport rockar eller kostymer också.

När du har ett par polo Ralph Lauren skjorta i din garderob, bör Ralph Lauren mönstrad klänning skjortor säkert läggas till din garderob. Gå med enkla mönster, till exempel en fin rand eller check. Dessutom bör denna typ av Ralph Lauren skjorta hållas enkel. Du vill inte ha några mönster som också är komplicerade eller har du en tuffare tid att para ihop dem med slacks i din garderob.

Varje människa borde säkert ha några Ralph Lauren pikétröjor att bära också. Denna typ av Ralph Lauren skjorta kan utklädd eller klädd nedåt, basera på tillfälle. Med fina slacks dessa Ralph Lauren skjortor kan se bra ut, särskilt om du tuck dem in. Naturligtvis när man bär untucked med fler casual byxor, kan du gå med en mer casual look också. Det är därför Ralph Lauren Polos är en så bra alternativ - de är mycket mångsidig.